Yaşadığı dehşeti sosyal medyada paylaştı: Jinekolog tacizi

Sosyal medyada ‘rereyhn’ isimli kullanıcı İstanbul Anadolu yakasında gittiği özel bir hastanede görevli jinekoloji doktorunun tacizini paylaşımları ile ifşa etti. Yumurtalıklarında bulunan bir kist nedeniyle hastaneye gittiğini belirten kadın, muayene sırasında yaşadıklarını anlattı.

Kullanıcının paylaşımları şöyle:

“Doktor öncelikle ‘Ne iş yapıyorsunuz?’ diye sordu. Ben de antrenör olduğumu söyledim. Bunun üzerine, ‘Boyunuzun güzelliği ondan mı geliyor?’ diye yanıtladı. Ardından, oturduğum konumu değiştirmek bahanesiyle kalçamdan cinsel organıma doğru okşayarak beni aşağıya çekti. Sadece konumumu düzeltmek için yaptığını düşündüm. Sonrasında, ‘Tüylenme var mı bakayım?’ diyerek önce boynumu okşadı, sonra tişörtümü kaldırıp büstiyerimin altından hafifçe elini sokarak saniyeler içinde mememi sıkarak, “Bu ciciklerin ileride böyle güzel kalması için böyle sütyen kullanmamalısın’ dedi. Muayene masasından kalktım çok sert ve sesimi yükselterek tepki verdim, tamam otur dokunmayacağım artık dedi üstümü giyinirken bağırdım çağırdım, taciz ediyorsunuz diye ellerim ayaklarım titreyerek odadan çıkmaya çalıştım.”

BAŞKA MAĞDURLAR DA ÇIKTI

Tacizin ardından başhekime gittiğini söyleyen kadın başhekimin kendisine olayı yanlış anladığını ima ettiğini dile getirdi. Kadın tacizi sosyal medyada paylaşınca aynı doktorun mağdur ettiği pek çok kadın mesaj yağmuruna tuttu.

Her yaştan pek çok kadın aynı doktor tarafından tacize uğradığını anlattı. Hatta doktorla aynı hastanede bir dönem çalışan hemşire ise doktorun hastalarını ameliyata öperek gönderdiğini ve durumu garip bulduğunu yazdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx