Luis de la Fuente: Bu takım doyumsuz!

EURO 2024 B Grubu’nun 1’inci haftasında Hırvatistan’ı 3-0 mağlup eden İspanya Milli Takımı’nda teknik direktör Luis de la Fuente açıklamalarda bulundu.

Oyuncularıyla gurur duyduğunu belirten Luis de la Fuente, “Memnunum ancak tüm övgü oyuncularıma ait. Harika bir oyun oynadılar ve zamanı muhteşem bir şekilde kontrol ettiler. Geliştirilecek noktalar hala var. Bu oyuncularla gurur duyuyorum, onlarla çalışmak bir zevk. İşinizi çok kolaylaştırıyorlar” dedi.

Fabian Ruiz ve Unai Simon’un performansına parantez açan Luis de la Fuente, “Mükemmeldiler. Unai de diğer oyuncuların yaptığı gibi bir hata yaptı. Artık buna önem vermiyorum. Bazılarının başarısızlıklarının diğerlerinin başarılarıyla telafi edildiği bir denge oyunu oynamaya çalışıyoruz. Büyümeye devam etmek için çok şey öğrendik. Bu takım doyumsuz ve gelişmemiz için harika bir alanımız var” ifadelerini kullandı.

Lamine Yamal hakkında gelen soruya cevap veren Luis de la Fuente, “Kim oynarsa oynasın yaklaşımım aynı. Biz her zaman çok yüksekleri zorlayan bir takımız. Bizde o gen ve daha yükseğe çıkma arzusu var. Biz buna inanıyoruz ve bu şekilde oynamak için gerekli şartlara sahibiz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx