Kaya Sabancı saldırıya uğradı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy’de evi bulunan 72 yaşındaki Kaya Sabancı, Mandarin otelin sahibi ünlü iş insanı Vedat Aşçı ve korumaları tarafından saldırıya uğradı. Gölköy’de meydana gelen olayın ardından Kaya Sabancı, Bodrum’daki Amerikan Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran ve yat kaptanı Kemal Kocaoğlan, olayla ilgili hastane önünde basın mensuplarına açıklama yaptı. Açıklamaya göre, bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Mandarin otelin içerisinde dairesi bulunan Kaya Sabancı ‘beach club’a indiği sırada Vedat Aşçı ile karşılaştığı, daha önceden binanın eksikleri nedeniyle Vedat Aşçı ile aralarında husumet bulunan Kaya Sabancı’ya Aşçı’nın korumaları saldırarak yumruk attığı ve kafasından darbedilen Kaya Sabancı’nın yere düştüğü, ardından ambulans çağrıldığı belirtildi.

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, açıklamasında 72 yaşındaki müvekkilinin hiçbir suçu olmadığını, daha önce Mandarin tatil sitesi ve otelinden aldığı konutla ilgili sorunları Vedat Aşçı’ya bildirdiğini, bu nedenle aralarında husumet olduğunu, Vedat Aşçı’nın ve korumalarının Kaya Sabancı’yı görür görmez saldırdıklarını ve konu hakkında şikayetçi olacaklarını söyledi. 

Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran, Vedat Aşçı ve korumaları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Bodrum’daki Amerikan Hastanesi’nde tedavi altında olan Kaya Sabancı’nın beyin tomografisinin çekildiği ve hastanede müşahede altında tutulacağı, yarın doktorların gerekli görmesi halinde taburcu edileceği açıklandı.


Sabancı’nın avukatı Ömer Reşat Kayran ve yat kaptanı Kemal Kocaoğlan.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx