Kan Donduran Olay: Oğlunu Vurdu Başında Bekledi

Antalya’nın Serik ilçesi Haspınar Mahallesi’nde saat 18.00 sıralarında Mustafa Kök ile oğlu İsmail Kök arasında park halindeki otomobilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Kök belindeki tabancayı çıkarıp oğlu İsmail Kök’ün boyun bölgesine ateş etti.

Silah sesini duyan çevredekiler durumu jandarmaya haber verdi. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri otomobilin sürücü koltuğunda oturur vaziyetteki İsmail Kök’ün hayatını kaybettiğini belirledi.

Yan koltukta oturup ekipler gelene kadar oğlunun başında bekleyen Mustafa Kök ise jandarma tarafından gözaltına alındı. İsmail Kök’ün cenazesi cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

“YETER ARTIK SENİ ÖLDÜRECEĞİM”

Emekli Mustafa Kök ile akaryakıt istasyonunda çalışan oğlu İsmail Kök’ün olaydan önce Pınargözü Mahallesi’ndeki bir restoranda birlikte yemek yiyip alkol

Köye gelmemesi konusunda sürekli ikazda bulunulan İsmail Kök’ün her seferinde köye gelip anne ve babasına hakaret ettiği, bugün de bu nedenle babasıyla aralarında tartışma çıktığı kaydedildi. Tartışmanın ardından Mustafa Kök’ün “Yeter artık seni öldüreceğim” diyerek belinden çıkardığı tabanca ile oğlunun boynuna ateş ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx