Federico Chiesa: Gösterdiğimiz reaksiyon inanılmazdı!

EURO 2024 B Grubu’nun 1’inci haftasında Arnavutluk Milli Takımı’nı 2-1 mağlup eden İtalya Milli Takımı’nda Federico Chiesa açıklamalarda bulundu.

Luciano Spalletti’nin tüm isteklerini sahaya yansıttıklarını belirten Federico Chiesa, “Takım olarak gösterdiğimiz performanstan dolayı çok mutluyum. Hocamızın bizden istediği her şeyi yaptık. Maç boyu topa sahip olmaya çalıştık. Arnavutluk bugün sert bir oyun oynadı, iyi bir kaliteye sahip olduklarını gösterdiler. Son dakikaya kadar maçın içinde kaldılar. Ancak bizde oynadığımız oyunla kazanmayı hak ettik” dedi.

23’üncü saniyede yedikleri golle ilgili soruya Federico Chiesa, “Evet maçın başında yediğimiz gol bizim için şok etkisi yarattı ama takım olarak gösterdiğimiz reaksiyon inanılmazdı” cevabını verdi.

Yakaladıkları şansları değerlendirmeleri gerektiğini vurgulayan Federico Chiesa, “Bu turnuvada çok kaliteli takımlar var, hatalarınız anında cezalandırılabilir. Bu yüzden yakaladığınız şansları değerlendirmelisiniz. Bugün birçok gol fırsatı yakaladık, bundan sonraki maçlar için son vuruşlarımızı geliştirmeliyiz. Hocamız da takım arkadaşlarım da bunun farkında” diye konuştu.

İspanya’nın fantastik bir takım olduğunu dile getiren Federico Chiesa, “Bu turnuvadaki her maç çok zorlu ama bugün iyi bir takım olduğumuzu, futbol becerimizin yüksek olduğunu gösterdik. Maç boyunca oyunu kontrol ettik. Bunu İspanya karşısında da yapmak istiyoruz ama biliyorsunuz İspanya fantastik bir takım” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx