Altcoin Ustasından 4 Coin Tahmini: İkisi Uçacak İkisi Çökecek!

Kripto para piyasası yükseliş ivmesini kaybetti ve düşüş yörüngesinde ilerliyor. Bununla birlikte bazı tokenler güç göstermeye devam ediyor. Bu da hamle yapmadan önce iyi değerlendirme yapmanın önemini vurguluyor. Bu bağlamda, geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, piyasa çapındaki düzeltmenin ortasında son tahminlerini paylaştı. Analist, bu ortamda bile büyük sermayeli bir altcoin için mavi gökyüzünün ileride olduğunu söylüyor. Bununla birlikte bazı tokenler için uyarıyor.

Altcoin Sherpa: TON güçlü bir yükseliş trendinde!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa yön bulmakta zorlanıyor. Pozitif haberlerin etkisi ardından gelen negatif bir haberler kısa süreli oluyor. Bu belirsizliğin ortasında kripto paralar irtifa kaybı yaşıyor. Buna rağmen, bazı tokenler güç göstermeye devam ediyor. Bunlardan birisi olan Toncoin, (TON) 14 Haziran’da tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 8,25 dolara ulaştı. Altcoin Sherpa takma adlı analist, bunun devamının geleceğini tahmin ediyor. Analist, TON’un güçlü bir yükseliş trendinde olduğunu söylüyor. Bu bağlamda, “TON: Bu hala inanılmaz derecede güçlü görünüyor (…) Hala kriptodaki en güçlü grafiklerden biri.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada Toncoin, son bir haftada yaklaşık %12 artışla, yazı sırasında 8,10 dolardan işlem görüyordu.

Lider altcoin yeni ATH’ler basmaya hazırlanıyor!”

Analist daha sonra lider altcoin Ethereum’a (ETH) bakıyor. Altcoin Sherpa, ETH’nin yeni ATH’ler basacağını öngörüyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

ETH’de ATH’ye geçiş hala kaçınılmaz. Oraya ne zaman ve nasıl ulaşacağını bilmiyorum ama bu arz bölgesi eninde sonunda kırılacak. Hala bir garanti ve alabileceğiniz oldukça güvenli bir işlem gibi görünüyor. Ancak, kısa vadeli düşüşü kabul ettiğiniz sürece!

Kaynak: Altcoin Sherpa

Ethereum, son 24 saatte hafif bir artışla, yazım sırasında 3.479 dolardan işlem görüyor. ETH, Kasım 2021’de yaklaşık 4.900 $’lık bir ATH’ye ulaştı.

Analist: SOL/ETH çöküşün eşiğinde!

Bu arada analist, Solana’nın (SOL) Ethereum (SOL/ETH) karşısında çöküşün eşiğinde olabileceği konusunda uyarıyor. Bu bağlamda analist, SOL için şu değerlendirmesini paylaşıyor:

SOL: Solana’nın hala harika bir perakende Blockchain olduğunu düşünmeme rağmen, mevcut ünlü meta bence hiç sağlıklı değil. Bu grafiğin oldukça korkutucu göründüğünü ve ETH’nin önümüzdeki dönemde muhtemelen daha iyi performans göstermeye devam edeceğini düşünüyorum.

Kaynak: Altcoin Sherpa

SOL/ETH, son 24 saatte %4,6’dan fazla düşüşle yazı sırasında 0,0409 ETH’den (142 dolar) işlem görüyordu. Grafiğine göre analist, SOL/ETH’in 0,039 ETH’ye (135 dolar) kadar düşeceğini öne sürüyor.

RNDR, 6,03 doları test etme yolunda!”

Analist son olarak grafik işlem birimi (GPU) işleme Blockhain’i Render’ı (RNDR) ele alıyor. Altcoin Sherpa, RNDR’nin Fibonacci geri çekilme seviyesini 6,03 dolardan yeniden test edeceğini tahmin ediyor. Analist, “RNDR: İyi bir proje ancak 7 dolar veya altına kadar almaya başlamazdım. Orada iyi bir alım alanı olabilir.” diyor.

Kaynak: AltcoinSherpa

Bu arada RNDR, son 24 saatte %1’den fazla düşüşle, yazı sırasında 8,12 dolardan işlem görüyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx